tiistai 19. huhtikuuta 2011

Vieraita Finlandiasta


Nyt on tietokoneeni vallanneet vieraat voimat, eli neljä teini-ikäistä kolmannen polven Simpukkaa. Koneen edessä istutaan vuorotellen ja facebookit, meset, sähköpostit, skypet ja mitä kaikkia niitä lieneekään, vilahtelevat ruudulla. Simpukkamamma heiluu kauhan varressa, Simpukkapappa hoitaa kuljettajan virkaa kohteesta toiseen tai johdattaa kahdeksan hengen suomalaisjonoa vuoripoluilla. Aurinko paistaa, joku saa kauniin rusketuksen. Toisen, auringolle ahneemman olkapäät punertavat liikaa. Voidellaan niitä ensiavuksi viileällä jugurtilla.

Tätä menoa jatketaan pääsiäiseen asti. Silloin osa vieraista viedään lento-, osa juna-asemalle kotimatkaa varten. Sitä ennen on ohjelmassa vielä kaikenlaista. Simpukankuorien keräilyä meren rannalta, ehkä meressä uintiakin, shoppailua, tutkimusmatka Carcassonnen vanhaan linnoitukseen jne... Iltaisin pelataan Carcassonne-lautapeliä.

Kaikille blogissani kävijöille toivotan iloista ja kirkasta pääsiäisaikaa.


                              ****************************************************

5 kommenttia:

  1. Voi että! Siellä onkin tarjolla kaikenlaista mukavaa. Meillä laitetaan tuuleemaan kolmen polven sirokon voimin kesällä, mitähän täällä keksisi muuta kuin hiekkarannan. Saattaapi olla että helteessä maataan vain viilentimen alla ja pelataan Kimbleä.

    VastaaPoista
  2. Vallatonta meininkia varmaan. Hyvaa paasiasta sinne etelampaan.

    VastaaPoista
  3. Varmasti kiva saada noita nuoria vieraiksi, vaikka konetta vähän valloittavatkin. retket mukavia heidäbn kanssaan siellä keväässä.
    Oikein hyvää pääsiäosen aluspäiviä vieraille poluille!

    VastaaPoista
  4. Onnelliset: voitte koko porukka pelata Carcassonea kotikulmilla. Ja retkeillä pelin syntymaisemissa. Oikeaa luomupeliä, ihastelen.

    (Psst: voisitteko ideoida kalakukkopelin, maistiaseksi, kokeeksi.)

    Kiitos toivotuksesta. Toive toteutukoon: iloa ja valoa luvassa. Ja sitä samaa toivon sinulle ja joukkueellesi :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos pääsiäistoivotuksista. Vietimme oikein mukavan, vähän erilaisen pääsiäisen. Ei ollut pashaa, ei mämmiä, mutta oli sentään suklaapupuja ja -tipuja.

    Sirokko ~
    Ilmat olivat suosiollisia ulkoiluun ja nähtävyyksien katseluun. Illat kuluivat korttia tai lautapelejä pelaten.
    Toivottavasti teillä ei ole kesällä liian kuuma, eikä ainakaan sähkökatkoja.

    hpy ~
    Luulen, että kaikilla meillä oli kivaa yhdessä, vauhtiakin riitti.

    mummeli ~
    Yllättävän hyvin teini-ikäiset serkukset viihtyivät yhdessä ja noudattivat konevuorojaan.

    Lastu ~
    Oli iloa ja valoa. Oli Carcassonnea livenä ja pelinä. Joukon kuopus oli ylivoimainen voittaja, ehkä harjoitellut eniten.

    VastaaPoista