lauantai 19. syyskuuta 2009

Lähtölaskentaa syysmatkalle


On taas aika pakata laukut lähtöä varten. Mukaan kirjoja, sieniä ja puolukoita. Läksiäisiä on pidetty sukulaisille, ystäville ja naapureille. Moni on luvannut tulla meille Ranskaan käymään talven aikana. Kaksi ystäväämme lähtee mukaan automatkalle läpi syksyisen Euroopan. Saapa nähdä miten matka sujuu. Mies, jolla on valikoiva kuulo ja kolme kaikkitietävää naista. Heti matkan alussa vanhusten Big Brother. Yhteinen neljän hengen hytti kahdeksi yöksi. Kuka kuorsaa, kuka ei saa unta, kenellä liian kuuma, ketä paleltaa. Onkohan tulossa iloisten ystävysten sopuisan rattoisa matka vai hermoja raastava loputon piina. Kaikenlaisia legendoja on kuultu. Ensimmäiseen vaihtoehtoon luottaen tässä tavaroita kasailen.

5 kommenttia:

 1. Tutustuin tässä mielenkiintoiseen blogiisi. Hauskaa matkaa! Toivottavasti kerrot matkan sujumisesta!

  VastaaPoista
 2. Minäpä olen jo perillä!
  Big Brother and Old Sisters, siinä olisikin ideaa! Voisitte filmata ja laittaa levitykseen, kohta varmaan Canal+ haluais ostaa oikeudet :D

  VastaaPoista
 3. Famu – Kiitos mieltä lämmittävästä kommentistasi. Yritän palata matkan tapahtumiin kunhan olemme päässeet Ranskan kotiin ja saaneet nettiyhteydet toimimaan.


  Sirokko – Hyvä idea. Olisihan se vaihtelua katsella Old Sistersien elämää, eikä aina kaikenmaailman kauniita ja rohkeita supermalleja ja muita ihania naisia.

  VastaaPoista
 4. Joku kuorsaa. Se on paivanselva asia.

  VastaaPoista
 5. hpy - Tiedän kuka kuorsaa. Minä olen se joka valvoo ja jolla on kuuma ja kylmä.

  VastaaPoista