sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Verkosta tullutta

Tänään yllättäen nettimokkula päätti toimia. Pääsinkin taas kurkistamaan katiskaa isompaan verkkoon. Oli tullut sähköpostiakin. Mm. tämä posteissa kiertelevä ennakkoluuloton idea:

Laitetaan vanhukset vankilaan ja rikolliset vanhainkoteihin!
( Ei minun keksintöni, mutta mitä tykkäät ideasta)
Vankilassa vanhukset pääsevät suihkuun, harrastuksiin ja ulkoilemaan. Kukaan ei voi varastaa heiltä ja he saavat rahaa sen sijaan, että joutuvat maksamaan.
Vanhainkodissa rikolliset syövät kylmää ruokaa ja saavat olla tyystin yksin, rahaa ei anneta ja valot sammutetaan klo 20:00. Suihkuun pääsee kerran viikossa...
Tosin meillä on monia hyviä paikkoja, joissa vanhuksia kunnioitetaan ja heitä pyritään hoitamaan mahdollisimman hyvin ….. niillä resursseilla, jotka meille on annettu.

             ***************************************

8 kommenttia:

 1. Olen myös nähnyt tuon jutun. Idea on varsin oivallinen.:)

  VastaaPoista
 2. Olen aina ollut sitä mieltä että rikollisia hyysätään ihan liikaa. Tätä vertailevaa ehdotusta en ollut vielä nähnyt, mutta näin katsottuna - jees!

  VastaaPoista
 3. Tuo näkökohta kyllä pistää miettimään...

  VastaaPoista
 4. Unelma ~
  Sirokko ~
  Rita ~
  Famu ~
  Vaihdon jälkeen: Omaiset voivat hyvillä mielin mennä mummoa katsomaan vankilaan, jossa hän suihkunraikkaana harrastustensa parissa puuhailee.
  Vanhainkodissa yksinäinen, nälkäinen ja likainen rikollinen katuu katkerasti, että tulikin lähdettyä rötöstelemään.

  VastaaPoista
 5. IDea ei ole hassumpi ollenkaan. (Miksi rikollisista pidetaan niin hyvaa huolta? Rouenissa vankilassa olleet ovat saaneet rahaa koska olot olivat huonot! Olisivat olleet kunnolla niin eivat olisi joutuneet vankilaan! Prkl)

  VastaaPoista
 6. Jollakin on välähtänyt. Kuulostaa liian todelliselta, miten asiat ainakin joissain vanhainkodeissa valitettavasti ovat.

  VastaaPoista
 7. aimarii ~
  Voi vain toivoa, että päättäjät tiedostaisivat vanhainkotien puutteet ja korjaisivat ne.

  VastaaPoista