sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Lintuja kissoja

Maantiellä ajellessa näkee kaikenlaisia vastaantulijoita. Nämä siivekkäät eläjät päättivät laskeutua tien vieressä olevalle viinipellolle juuri silloin kun me satuimme olemaan kohdalla.
Laskeutuessaan pitivät automme kattoa vessanaan. Arvata saattaa, että tämän pommituksen jälkeen kotiin päästyämme riitti auton pesua.


Eikö olekin söpön näköiset kolmoset. Tämä seurue marssi emonsa perässä parvekkeellemme ja jäi sinne asustelemaan pahviseen kotiinsa. Emo on ilmeisesti aviottomien lastensa takia kotoaan karkotettu kesy kotikissa, mutta poikaset ainakin toistaiseksi sähiseviä, purevia ja raapivia villipetoja. Ihmetellään ja odotellaan mitä näiden kanssa pitäisi tehdä. Viekö emo ne jonakin päivänä oikeaan kotiinsa vai jäävätkö tänne kesyyntymään niin, että ne saisi kiinni ja voisi viedä löytökissojen kotiin. C’est la vie.

                           ***************************************

4 kommenttia:

 1. Melkoinen pommisade varmaan lähtee tuosta liudasta, oli sentään auto suojana :)
  Hui, villikissoja! Eikä nuo enää niin pieniltäkään näytä...

  VastaaPoista
 2. Söpöjä ovat, ainakin näin kaukaa katsottuna!! Meidän kissa löytyi noin 5 viikkoisena roskista tönkimasta. Mieheni velijen vastaanotolle se ensin tuotiin, ja näin me saimme kissan.

  VastaaPoista
 3. Suloisia kisuleita. Taaimmainen muistuttaa meidan Nefertitia. Sillakin voi olla isa siiamilaisen tapainen.

  VastaaPoista
 4. Sirokko - Eipä todellakaan tehnyt mieli poistua autosta. Tunnelma oli kuin Hitchcokin Linnut-elokuvassa, lähes pelottava.

  Vihreatniityt - Pidettiin kolmosille eilen kissanristiäiset. Vaalea tyttökissa on Tupu. Pojista tuli sitten Hupu ja Lupu.

  hpy - Se vaalea tyttökissa Tupu (olisiko ranskalaisittain Toupou) on kolmosista kiltein ja rauhallisin.

  VastaaPoista