keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Hiekkaa varpaissa


Joulu saapui sadepisaroissa, huurtuvina ikkunoina, joihin piirtelin haikeita sydämiä.  Saimme hyvän joulun puheluita hankien ja pakkasten keskeltä, kuuntelimme kaunista musiikkia, oli lukemista ja talvinen elokuva. Joulu päättyi sadepisaroiden saattelemana.Jätimme kodin harmaiden pilvien suojaan ja suuntasimme kohti itää, merta ja auringon valoa. Siellä meitä odotti lempeä tuuli, autio ranta ja sen hieno hiekka, joka kutsui kulkemaan. Rannalle oli rakennettu leikkipaikat lapsille ja aikuisille. Kävelylenkin jälkeen oli mukava touhuta aikuisten leikkikentällä, jossa oli erilaisia helppoja jokamiehen kuntolaitteita. Niin innoissani niissä keikuin ja kiepuin, että vallan unohdin valokuvata. Lämpömittari näytti + 14 astetta.   
Kotiin ehdimme auringon kadotessa punahehkuisen taivaan rantaan.                                  ******************************************************

8 kommenttia:

 1. Upeat kuva ja auringonlasku kuvassa komeat värit.
  Teillä hiekkaa, meillä lunta.
  Oikein hyviä vuoden viimeisiä päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mummeli. Samoin sinulle, hyvää vuoden loppua ja onnellista alkavaa vuotta.

   Poista
 2. Olipa siellä lämmin joulu. Sitä lämmintä riitti eilen ripaus tännekin. Oli 2 astetta lämmintä. Tänään on jo taas pakkasta. Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, olikin oikein sopiva lämpötila pieneen kuntoiluun ulkoilmassa.
   Hyvää Uutta Vuotta myös sinulle.

   Poista
 3. Terveyttä, onnea ja iloa tulevalle vuodelle!
  toivottaa paskeriville

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samoja hyviä asioita toivon myös sinun vuoteesi.

   Poista
 4. Joulu on joulu, ollaanpa missä päin maailmaa tahansa. Kyllä se joulu tulee sydämeen, jossa tuntuu lämpimältä, vaikka olisi -30 astetta pakkasta tahi kylmältä, vaikka olisi sama määrä lämpöasteita.
  Toivotan sinulle hyvää alkanutta vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viisaista sanoistasi. Oikein hyvää tätä vuotta sinullekin.

   Poista