keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Sydän sykkyrällä


Eilen illalla yllättäen soitti asunnonvälittäjä, sen hissiin pyörtyneen neitosen pomo, että huoneiston omistaja oli alustavasti hyväksynyt meidät ulkomaalaiset vuokralaisiksi. Jos kaikki menee hyvin, päästään muuttamaan tuohon edellisen postauksen asuntoon kaupungin keskustaan lähelle asemaa, canal du midin varrelle. Alkaa kaupunkilaiselämä, jolloin parvekkeella ei katsellakaan lintuja ja kissoja, vaan voi kytätä millaisia ovat talon muut asukkaat ja katujen kulkijat.

Yksi ongelma on, että asunnolla ei ole parkkipaikkaa, vaan joka päivä pitäisi kilpailla kadun varren vapaista paikoista. Ystävällinen välittäjä lupasi kysellä onko lähettyvillä vuokrattavia parkkiruutuja.

Pakataan kuitenkin innolla tavaroitamme. Toivorikkaina odotellaan vuokrausvahvistusta ja tietoa vuokrasopimuksen allekirjoituspäivästä yms.

Tänään on viileä päivä, yöllä oli pakkasta - 3 astetta, yksilasiset ikkunat ovat lähes kuuran peitossa. Siinä, mahdollisesti meille tulevassa asunnossa on tuplaikkunat.
                   ***************************************************************************

12 kommenttia:

 1. No kiva, toivotaan pikaista vahvistusta. Onhan se kaupunkilaiselämäkin vaihteeksi mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupungin valoja ja vilskettä hartaasti odotellaan. Ja onhan ihan vieressä tuo kanaali. Sen rantoja pitkin voi kävellä vaikka Välimerelle asti, jos vain jalat kestävät.

   Poista
 2. Pidän peukkua, että saatte sen asunnon - ja parkkipaikan myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei voi kuin odottaa ja pakata tavaroita. Niin ja siivota täällä, toivottavasti pian myös uudessa kodissa.

   Poista
 3. Oi toivottavasti nyt onnistaa! Ja kerrostaloelämä ei ole hassumpaa, palvelut kaupungissa lähellä ja pääseehän maalle aina ulkoilemaan. Pidetään peukkuja täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mukava päästä osalliseksi kerrostaloelämästä, toivottavasti naapureiden kanssa pärjätään. Kovin hiljaiselta vaikutti talo kun siellä kävimme. Kaikki kaupungin ilot ovat todellakin kävelymatkan päässä, kauppahalli, torit, puistot, museot, elokuvat, teatteri ja lukuisia ravintoloita.

   Poista
 4. Hauska kuulla, että vihdoinkin taisi onnistaa. Tuplaikkunat lienevät tarpeen sielläkin talvioloissa. Peukkuja pidän minäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvet täällä ovat välillä viileitä ja sateisia, yksinkertaiset ikkunat sumuuntuvat helposti.
   Nyt vain toivotaan parasta ja odotellaan kaupunkilaiselämää.

   Poista
 5. Olen peukuttanut asunnon saamisenne puolesta. Siellä on hyvä asua, missä on koti, olis itten kaupunki tai maaseutu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mieltä lämmittävästä peukuttamisesta.
   H-hetki lähestyy, pitkä on odottavan aika. Tekemistä olisi vaikka kuinka paljon, mutta taisi nyt jäädä käsijarru päälle:}

   Poista
 6. Peukutan minäkin! Eiköhän se parkkipaikka-asiakin hoidu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianna. Saimme sen asunnon, vuokrasopimus on juuri allekirjoitettu!
   Parkkipaikkaa vielä odotellaan.

   Poista