tiistai 17. tammikuuta 2012

Tässä mennään

Jotain outoa on tapahtunut blogistaniassa. Blogien kommentointimahdollisuus sulkeutuu ja sivu lukkiutuu nenän edessä. Osa oman blogini itse ottamistani vanhemmista kuvista on kadonnut. Niiden tilalle on ilmestynyt varoituskolmiolla varustettu musta ruutu. Olen yrittänyt etsiä selvitystä moiseen sensuuriin, mutta eipä sitä minun olemattomilla taidoillani ole löytynyt. Mitähän tapahtuu seuraavaksi, häipyykö tekstitkin…
Ne olivat huonot uutiset. Hyvät uutiset liittyvät asunnon etsintään. Illalla olin bloggeriin turhautuneena sulkemassa tietokonetta, kun huomasin, että sähköposti on tulossa. Nykyinen vuokra-emäntä oli viestin meille kirjoittanut. Se piti ihan useampaan kertaan lukea, ennen kuin sanoma saavutti saajansa. Yhden kerran vielä konjakkilasillisen kera. Viestissään hän ehdotti, että voisimme jatkaa tässä talossa asumista entiseen tapaan, jos se vain meille sopii. Että sopiiko meille, minne sitä kodistaan haluaisi lähteä. Ensimmäinen reaktio oli helpotus ja kiitollisuus jatko-ajasta. Sitten ihmeteltiin, miksi hän oli perunut myyntipäätöksensä. Ehkä hänkin on kiintynyt tähän paikkaan, ettei halua tästä vielä luopua. Siitäkään huolimatta, että ehtii täällä olemaan vain pari viikkoa kesän aikana. Viestissä hän mainitsi, että hänen juuri eläkkeelle jääneet appivanhempansa voisivat olla täällä kesällä pitempäänkin. Lopulta tultiin siihen tulokseen, että asia ei meille kuulu. Lorautettiin konjakkipullosta onnentoivotusmaljat vuokraemännällemme, appivanhemmilleen ja ennen kaikkea itsellemme. Asunnon etsintä on ainakin toistaiseksi päättynyt. Kippis ja kulaus!

Täällä saamme edelleen asua...

..... ja näitä iltaruskoja katsella

********************************************

17 kommenttia:

 1. Onnea, kun kotinne saatte vielä pitää! iso harmi pois mielestä.
  Minulla sama juttu omassa blogissa, omia kommentteja en näe muuta kuin Google Chormen puolella. sieltä voin lukea ja muille kommentoida, omassani vain joskus sattumalta.

  VastaaPoista
 2. No sentään bloggerissakin.. vuodatus on pelittänyt vaihteeksi.
  Onnea onnea, kippis puolestanne (yskänlääkkeelle maistuva minttulikööri paremman puutteessa)!

  VastaaPoista
 3. Mikä ilouutinen: saatte jäädä kotiinne! Iltaruskoanne katsellessa - täällä kaukaakin - mielen täyttää kiitollisuus: miten hyvä voikaan olla elämä. Kaunis. Kuin myös talo pihoineen. Koti on tunne.

  Illalla kohotan onnen maljan kodillenne, teille :)

  VastaaPoista
 4. Minä myös iloitsen hyvästä uutisestanne. Suuri taakka tipahti varmaan mielen päältä ja helpotus huikea, kun voitte jäädä kotiin, joka näyttääkin niin viehättävältä.

  VastaaPoista
 5. mummeli: Tekee mieli vain laulella: ”Tiedän paikan armahan, rauhallisen ihanan...
  Eipä ole mukavia nämä blogihäiriöt, varsinkaan kun niille ei osaa mitään tehdä. Toistaiseksi olen päässyt omaan blogiini, mutta aika vähän toisten blogeja kommentoimaan.

  Sirokko: Ei pelitä blogi kunnolla, ei.
  Kiitos onnitteluista, varsinkin yskälääkkeen makuisella juomalla. Tuli heti terveempi olo, eikä yhtään yskitä :)

  Lastu: Teimme tänään pitkän kävelyretken. Kuljimme viinitarhojen viertä, ohi oliivilehtojen, pitkin vuoripolkua ja retken jälkeen ”oli ihmeen hyvä kotiin tulla taas”. Matkan varrelta taitoin mantelipuun oksan, jossa kevään ensi kukkaset olivat avautuneet. Laitoin oksan maljakkoon lähes hartain mielin, tuntui sunnuntailta.
  Onnen malja myös teille Savonmuan palluumuuttajille.

  aimarii: On se iso helpotus kun etsimisen taakka on poissa. Tuntuu ihan siltä kuin kotikin olisi tyytyväinen tähän tilanteeseen ja tuttuihin asukkaisiinsa.

  VastaaPoista
 6. Jokus ne asiat vaan loksahtavat paikoilleen, ihan itsestään.

  VastaaPoista
 7. Kippis!
  Hieno juttu, että asuntoasia järjestyi!
  Olen jatkanut "Tarina kulkee blogistaniassa"-tarinaa.

  VastaaPoista
 8. Vihreatniityt:
  Niin näyttävät loksahtavan, jopa asuntoasiat, muista asioista puhumattakaan. Nyt on kevyt ja huoleton olo.

  Famu: Saimme pitää vielä tämän kodin, se tuntuu hyvältä.
  Piti ihan heti rynnätä lukemaan miten tarina jatkuu. Jännitys vain lisääntyy uusien henkilöiden myötä. Malttamattomana odotan jo tarinan seuraavaa vaihetta.

  VastaaPoista
 9. Paljosti onnea!! Ihana talo ja upeat maisemat. Nyt olen kyllä kateudesta vihreänä täällä kylmän valkoisuuden keskellä.

  VastaaPoista
 10. Kiirepakolainen:
  Kiitos. Kyllä täällä kelpaa elellä. Silti kevään tultua on pakko päästä Suomeen, olipa siellä millainen sää tahaansa. Valoisaa on joka tapauksessa ja ennen kaikkea ihmiset, joita valtavasti kaipaamme.

  VastaaPoista
 11. Saittepa mukavaa sähköpostia. Onnea vaan!

  VastaaPoista
 12. Saittepa mukavaa sähköpostia. Onnea vaan!

  VastaaPoista
 13. Unelma: Harvoin noin tervetulleita viestejä postilaatikkoon tulla tupsahataa.

  VastaaPoista
 14. ReissuNainenkin täällä onnittelee ja omenamehulla kippistelee!

  VastaaPoista
 15. ReissuNainen:
  Kiitos. Niin ne asiat vain loksahtavat paikoilleen. Uskon, että teidänkin Ranskaan muutto etenee toiveittenne mukaan.

  VastaaPoista
 16. Oikein lämpimät onnittelut taloasian suhteen ja tietenkin muutenkin!

  VastaaPoista
 17. Lilas:
  Kiitos. On saatu olla onnellisten tähtien alla.

  VastaaPoista