lauantai 27. maaliskuuta 2010

Tunnustus jakeluunMielihyvästä punastelevat kiitokset Famulta falsetissa saamastani tunnustuksesta. Hänen ja kissamadame Amandan tarinoita elämästä saaressa käyn lukemassa ja meren tuoksuja tuntemassa.

Tämän tunnustuksen voi jakaa eteenpäin seitsemälle blogin kirjoittajalle. Siispä tuumasta toimeen.
Alkakoon tunnustusten jakokierrokseni vaikka Suomesta: 

Ellinoora kolmannesta huoneesta Syvällinen ajattelija ja kertoja. Häneltä teksteistään löytyy viisaita sanoja ja ajatuksia.

Lastu taikasaarelta, joka saa lukijan itkemään ja nauramaan yhtä aikaa. Hänen tekstinsä on kuin juuri uunista otettu kalakukko. Niin lämmintä ja herkullista. Olemme molemmat olleet ja tulevaisuudessa olemme taas Kuopion tyttöjä. Jos Luoja sen suo ja viskaalit sallivat.

Sitten Afrikan mantereelle:

Sirokko hiekkalapionsa kanssa. Häneltä tulee kerrassaan mainiota tekstiä kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan väliltä. Eniten tietysti Algeriasta, josta minulla on lämpimiä muistoja ja jonka hiekkaan on jäänyt sirunen sielustani.

Kertojia Galliasta:

Airelle laventelintuoksusta Hänen blogistaan löytyy pitkän kokemuksen tuomaa tietoa Ranskasta.

 HPY Hänen kuvistaan pidän valtavasti. Tekstistä saan lähes päivittäisen annoksen ranskaa, hauskaa oppimateriaalia sanakirjan kanssa tulkittavaksi.

 Pinean kirjeitä keittiöstä  Pidän hänen tyylistään kirjoittaa huomioistaan Ranskasta, unohtamatta eksoottisia keittiön herkkuja.On niin monta muuta, jolle haluaisin tunnustuksen antaa. Olkoon seitsemäs kaikille heille.

6 kommenttia:

 1. No jestas, oikein kehujen kanssa, kiitoksia!

  VastaaPoista
 2. Tämän tunnustuksen otan vastaan muikein suin ja polleana vallan. Kiitoksia oikein paljon. Eiköhän tehdä plakaatista kumpikin pienoislippu mitä heilutamme iliman muuta Kuopion satamassa ja torilla: eikös ole savolaista vaatimattomuutta kauneimmillaan. Ja kun Savossa ei kysymyksiä jätetä kannen alle, joku kuitenkin kysyy: mikä se tuo on. Siinä kun vastailemme, osumme kohdalle kuitennii, ennemmin eli myöhemmin. Liput liehukoot!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kiitos :) Antaisin tunnustuksen heti takaisin, jos se sääntöjen mukaan sallittaisiin, tykkään kovasti teksteistäsi!

  VastaaPoista
 4. Erinomainen tapa aloittaa uusi viikko. Nyt toimeen. Kunhan avaan ensin oven Moumounelle jotta se paasisi uudestaan sisaan.
  Kiitos.

  VastaaPoista
 5. Sirokko ~
  Airelle ~
  Olette todella tunnustukset ansainneet.

  Lastu ~
  Hyvä ja oikein sopiva idea. Vaatimattomia kun ollaan ei nimetä tiettyä liputuspäivää vaan liputetaan joka päivä.

  pinea ~
  Kiitos innostavasta palautteesta.

  hpy ~
  Mukava, että tunnustus ilahdutti. Toki kissa pitää ensin sisälle päästää. Sehän olisi aivan ihmeissään jos palvelu ei pelaa.

  VastaaPoista