maanantai 11. toukokuuta 2009

Kirsikoiden aikaanMitähän näistä kirsikoista tekisi muuta kuin popsisi poskeensa.
Kirsikkahilloa? -Oui.
Kirsikkatorttua? - Oui.
Kirsikka-rommiruukun? - Oui,oui!

                       *************************************************

7 kommenttia:

 1. Voi jee, nyt jo! Nuo tummat onkin parhaita, mieluiten sellaisenaan, ilman rommia. Mehukin olis hyvää..
  Katoin just omiani ja ihan minimaalisen pieniä vielä, mutta torilta saa jo kypsiä.

  VastaaPoista
 2. Näyttää herkulliselta, kuulostaa herkulliselta... kuola valuu jo :D

  VastaaPoista
 3. Sirokko - Pihassa on kolmenlaisia kirsikkapuita. Ilmeisesti nämä ovat jotain varhaista lajiketta. Toisten puiden kirsikat kypsyvät tämän kuun lopussa ja yksi lajike vasta kesäkuussa. Silloin olemme jo kaukana valkeiden öiden maassa.

  Rita - Näyttää kirsikat maistuvan myös mustarastaille ja harakoille, jotka syöksyilevät puusta toiseen. Nokkivat maukkaimmista kirsikoista puolikkaat ja siirtyvät nokkimaan seuraavaa. Vaikka kuinka näitä lintuja yrittää hätistää pois, ovat paikalla heti kun selkänsä kääntää.

  VastaaPoista
 4. Meidän naapurissa on sama kirsikkapuu - lintu -vitsaus! Naapurin rouva sanoi että heille on aina helpotus kun kirsikkakausi päättyy ja linnut lähtevät pois mekastamasta :) Harakoita, variksia, räkättejä.

  VastaaPoista
 5. Rita – Tänään kun menin kirsikoita poimimaan, puissa ei parveillut ensimmäistäkään lintua. Ei yhtään koko päivänä. Olisiko kova tuuli karkottanut ne pois tai ehkä löysivät paremman apajan. Näillä tienoilla kun on aika paljon kirsikkatarhoja, myös kaupallisia. Mystinen lintujen pako kuitenkin, vaikka oksat notkuivat kypsistä kirsikoista.

  VastaaPoista
 6. Mibna soisin ne! Noin vaan. Hetkessa.

  VastaaPoista
 7. hpy – Kilokaupalla niitä on päivittäin syötykin. Naapurin rouva muistuttaa, että kun syö kirsikoita, täytyy juoda paljon vettä. Hänen neuvoaan olen noudattanut. Muu ruoka on jäänyt vähemmälle ja ilokseni kirsikkakuurilla pari kiloa on paino pudonnut. Harmi vaan, että Suomen matkan ravintolamässäilyt tuovat ne tuplasti takaisin. Varsinkin laivan herkkupöydät ovat ylivoimainen kiusaus.

  VastaaPoista